середу, 10 листопада 2021 р.

 

   5-7листопада проходили змагання чемпіонату області та  Кубок Центру туризму, спорту й екскурсій зі спортивного орієнтування. Змагання зібрали біля 180учасників різного віку та статі 

від 9 років до 67..

       В перший день змагання пройшли у лісовому масиві між Коло-Михайлівкою і Сосонкою. Дистанції були від 800метрів для малих до 5.6 км для дорослих... І у кожній з цих вікових груп були переможці й переможені... Але лідерами на цих дистанціях були спортсмени з Вінницької МДЮСШ-2 (клуб Восход), спортсмени зі спортивної пеленгації ( клуб Пеленг) та з м. Шаргород     Azimut-Ейс).

       В другій день змагання проводилися з лісового спринту в Лісопарку. На таких дистанціях спортсмени мали показати високу швидкість бігу, уміння добре орієнтувалися на місцевості та швидкісного мислення. І тут лідери своїх вікових груп трохи змінились. Тому що бігати великі дистанції - це одне. Там можливо бігти трохи  повільніше. А у  цьому виді орієнтування на виконання навичок орієнтування йдуть секунди. 

        Але все одно переможці за кожний день змагань отримають свої дипломи і медалі обласного Департаменту гуманітарної політики і спорту. 

        За підсумками 2-х днів змагань чемпіонату області перемогу отримали спортсмени  м. Вінниці (клуб Восход, МДЮСШ-2 ).  На 2 місці - команда "Пеленг" федерації радіоспорту.  Непогані  результати  показали  і  ветерани, деяким з них вже  під  70...  Відмінно також виступили спортсмени з м.Шаргорода та с.Агрономічне, вони посіли відповідно 5 та 6 місця.

        І взагалі,  змагання  зі  спортивного орієнтування - це СВЯТО. Свято спорту,  лісу і отримання  позитиву від проходження  дистанцій. 


P.s Карти можна розглянути  на сайті у розділі ( КАРТИ)






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.