пʼятницю, 25 серпня 2017 р.

Чемпіонат світу з рогейну 2017, Латвія, Національний парк Разна

Вітаємо!!!



Нещодавно вінницькі спортсмени повернулися із хорошими новинами із Чемпіонату світу з 24 годинного рогейну, який проходив 18-19 серпня в національному парку Разна в Латвії. Наші дві команди стали чемпіонами світу в юніорській групі. Вітаємо Захарову Поліну і Дзему Катерину, які посіли перше місце в групі жінки юніори. Крім того, вони зайняли шосту позицію в відкритій групі серед жінок. Також вітаємо Нагорнюка Сергія і Басюк Анастасію, які посіли перше місце в змішаному класі юніори, зайнявши 15 позицію в відкритій змішаній групі. Непогано також виступили наші дорослі спорсмени - Бездітний Володимир та Мироненко Олена, які зайняли 11 позицію в відкритій змішаній групі. Щодо організації ЧС слід відмітити низьку якість підготовки карти. Карти були в більшості перемальовані зі спутників гугл, тому важко було застосовувати навики орієнтування.

Призерами ЧС стали і інші команди збірної України. Олександр Колчанов і Іван Андрусяк - 1 місце чоловіки юніори. Володимир Ліпка і Валентина Бевз - 3 місце змішані команди суперветеранів. Андрій Гудз і Дмитро Кварта - 2 місце чоловіки юніори. Юлія Кобець і Артем Сидоренко - 2 місце змішані команди юніорів.

Вітаємо вінницьких спортсменів з перемогою і бажаємо подальших перемог і успіхів, наснаги до тренувань. Також вітаємо Пронтішеву Л.П. з підготовкою чемпіонів світу.

Сьогодні наші спортсмени виступали перший день на Відкритих міжнародних змаганнях Кубок Одеси 2017. Про це трохи пізніше!


Офіційні результати ЧС з рогейну:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.