суботу, 26 серпня 2017 р.

Odessa Cup 2017



3-й день

Ну що ж, закінчилися змагання Odessa Cup. В останній день змагань Захаровій Поліні вдалося стати лідером в жіночій еліті, Мироненко Олена зайняла 4 позицію, а Дзема Катерина - 6 позицію. За сумою трьох днів Захаровій Поліні і Мироненко Олені в третій день вдалося підняти своє місце в групі жіночої еліти, а Дзема Катерина на жаль так і зберегла 4 позицію. Захарова Поліна - 2 місце ЖЕ, Мироненко Олена - 6 місце ЖЕ. Попереду Чемпіонат України зі спринтів, думаю кожен для себе зробить свої висновки і внесе свої правки в підготовку.

В останній день змагань в чоловічій еліті переможцем став Савченко Олексій. Слід зазначити, що Ласкаржевський Владислав в цей день не стартував. А за сумою трьох днів лідером також став Савченко Олексій, друга позиція в Гичко Віталія, третя - в Дяченко Вадима.


Результати жіної еліти:

1. Захарова Поліна

2. Слута Ольга

3. Тимощук Марія

Результати чоловічої еліти:

1. Савченко Олексій

2. Гичко Віталій

3. Сударєв Олексій


Результати:


Результати за сумою трьох днів:


2-й день

Вчора українські орієнтувальники в Одесі бігли подовжений спринт. І лідери жіночої і чоловічої еліти змінилися. Перше місце в жіночій еліті зайняла Слута Ольга. Але друге місце посіла вінничанка Захарова Поліна. Мироненко Олена та Дзема Катерина зайняли п'яту та сьому позицію відповідно. Можливо, Катя не змогла справитися з тими емоціями, які спричинив неприємний "прецедент", який стався в перший день змагань і був пов'язаний із суперечностями на карті,через яку багато спортсменів побігли через заборонене шосе. По сумі двох днів Поліна займає третю позицію, Катя 4, а Олена 7. Бажаємо їм сьогодні зібратися і покращити свої показники.

В чоловічій еліті конкуренцію Ласкаржевському Владиславу склав Гичко Віталій, який вчора став лідером гонки.

Слід зазначити, що сьогоднішній старт входить в програму Кубку України зі спринтів. Тому у всіх є можливість покращити свої позиції в Кубку України.


Результати жіної еліти:

1. Слута Ольга

2. Захарова Поліна

3. Калініченко Ганна

Результати чоловічої еліти:

1. Гичко Віталій

2. Ласкаржевський Владислав

3. Дяченко Вадим


Результати:


1-й день

Місто Одеса давно славиться своїми спринтерськими дистанціями. Вчора стартували міжнародні відкриті змагання Одеса Cup 2017. На нього заявилось багато українських орієнтувальників, є учасники із закордону. В вересні в Києві відбудеться чемпіонат України зі спринтів. Всі закладають фундамент для майбутнього старту. В ньому стартували три вінницьких дівчини: Дзема Катерина, Захарова Поліна і Мироненко Олена. Дистанція для них була спланована на 2,1км та 17КП. Впевнену перемогу серед жіночої еліти отримала Дзема Катерина, показавши результат 19:00. Підготовка до ЧС не пройшла даром. Нажаль Поліна і Олена зайняли тільки 9 та 10 позицію.

В чоловічій еліті перемогу святкував досвідчений Ласкаржевський Владислав.

Результати жіної еліти:

1. Дзема Катерина

2. Слута Ольга

3. Калініченко Ганна

Результати чоловічої еліти:

1. Ласкаржевський Владислав

2. Савченко Олексій

3. Сударєв Олексій


Результати:


Сайт змагань:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.