понеділок, 22 грудня 2014 р.

Чемпіонат України з лижного орієнтування


       Команда орієнтувальників області ( 6 спортсменів) виїзджала на останній в цьому спортивному році зимовий Чемпіонат України. Але лише задарма таскали з собою лижі, снігу в Сумській області в м. Кролевець так і не випало. Тому всі бігали на ногах.
       В перший день наші спортсмени виступили досить вдало, й принесли області та місту 4 медалі, причому 3 з них - золоті. По чоловічій еліті переміг Бездітний Володимир, Богдан Греля був 9. У жіночій еліті переможницею стала Захарова Поліна, Мироненко Оленка зійшла на 3-тю сходинку. Катерина Дзема була 5-ю.
      Серед спортсменів 18 групи перемогу також отримала Анастасія Басюк.
       У другий день спортсменам запропонували більш складні дистанції з достатньо великим перетином рельєфу і великими схилами складних оврагів. Але наші дівчата були на висоті: Весь подіум жіночої ЕЛІТИ зайняли Вінничанки: Захарова Полінка, Катюся Дзема та Оленка Мироненко. Трошки програла Настя Басюк, але виборола срібну медаль у своїй 18 групі..
       Не підкорилися ці дистанції хлопцям. Вовчик Бездітний був 4-м, а Богдан - 10-м.


       Але це прекрасне завершення змагального сезону 2014 року. Наші спортсмени за 2 дні вибороли 8 медалей різного гатунку з 12 можливих. Здорово, так тримати й на майбутне!!!

       Хочеться також привітати нашого тренера Пронтішеву Людмилу Павлівну з минулим днем народження, побажати їй наснаги, терпіння, по менше проблем, вдалих виступів спортсменів і щоб керівництво наше Вас прислухалось, добра, довголіття, здоров'я міцного і всіх найкращих побажань від наших спортсменів!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.