неділю, 11 січня 2015 р.

Темпове тренування по еліпсах

          

          Майже пройшли новорічні свята.  Частина молодших спортсменів повернулася від бабусь та з відпочинку за містом, лише більшість старших спортсменів цією дистанцією завершувала навантажувальний тиждень.
           Але сніг у перемішку з водою виявився не такий вже й незручний.  11.01.2015 р. ми бігали на лижах по дистанціям ЕЛІПСІВ.  Дистанція  у 5 км і 9 КП  далеко не всім покорилася, бо було декілька диск. та перебігань…
          І це не завадило Бездітному Володимиру пробігти цю дистанцію зі швидкістю 3.71 хв/км, Поліна Захарова лише по другому разу пробігла дистанцію правильно зі швидкістю 4.49 хв/км.
Басюк Анастасія після ангіни не могла бігти скоріше за 5,06 хв/км, але її результат кращий за результат  тата. Сергій Нагорнюк після перебування на практиці втратив швидкість, тому пробіг по дистанції повільніше за Настю.
         Нарешті порадували молодші спортсмени. Вони на дистанції 1,0 км і 4 КП показали такі результати:   Арсен  Гаращук, швидкість  6.47, а Басюк  Єгор – 6.48 хв/км.
         Непогані результати та швидкості, лише жаль, що назавтра нам прийдеться бігати знову на ногах.   Така в нас ЗИМА:  порадувала нас в цей рік менше тижня і всього пару тренувань на снігові…      А попереду зимовий чемпіонат України на Київщині наприкінці лютого, якщо там буде СНІГ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.