вівторок, 22 липня 2014 р.

Чемпіонат світ серед юніорів 2014р., Болгарія


27.07.2014 Естафета
Ось і закінчився чемпіонат світу серед юніорів. Сьогодні проходила трьох етапна естафета. Наші дівчата показали хороший результат і були за крок від призового місця. Вони зайняли 5 позицію, програвши 29 секунд бронзовим призерам. На жаль українська команда з орієнтування повертається додому цього разу без медалей.
 Команда хлопців змогла показати 22 результат.
Бажаємо спортсменам гарно доїхати і плідної підготовки до майбутніх стартів!

Офіційний сайт: JWOC2014

Офіційні результати: Естафета
26.07.2014 Фінал. Середня дистанція
Фінал середньої не приніс хороших новин. На жаль наші спортсмени знову не змогли завоювати призові місця. Найкращий результат серед українських спортсменів на середній дистанції показала Олена Постельняк, яка була 37 серед жінок. Захарова Поліна, хоча й не попала в фінал, але достойно виступила в групі Б, зайнявши 5 місце серед 74 спортсменів. 
Серед наших чоловіків юніорів кращим був Юрій Бадан, який посів 45 місце. Асмолов Олександ також зайняв 4 місце по групі Б.

Тепер залишилися надії тільки на естафету! Чи зможуть українські команди все-таки привести додому медалі?! Про це ми дізнаємось завтра!

Офіційний сайт: JWOC2014

Офіційні результати фінальних забігів: Жінки Чоловіки

25.07.2014 Кваліфікаційні забіги. Середня дистанція
Сьогодні відбулися кваліфікаційні забіги на середній дистанції на чемпіонаті світу серед юніорів в Болгарії. Спортсмени були поділені на три групи по 45 учасників в жінок і 54 - в чоловіків. В фінал попали перших 20 кращих спортсменів з кожної групи.

Серед українських юніорів дівчат в фінал попали 3 учасниці:
Олена Постельняк - 10 місце в групі
Москаленко Дар'я - 20 місце в групі
Поліщук Марія - 20 місце в групі. На жаль Захарова Поліна не змогла пройти кваліфікацію в фінальний забіг, зайнявши тільки 28 місце. Шкода, шкода!

Серед українськик хлопців юніорів в фінал попав тільки Юрій Бадан, який зайняв 20 місце в групі. 

Будемо чекати завтрашні фінальні забіги на середній дистанції. Бажаємо всім успіху і перемоги!

Офіційний сайт: JWOC2014

Офіційні результати кваліфікаціних забігів: Жінки Чоловіки
23.07.2014 Довга дистанція
Сьогодні найкращі спортсмени світу серед юніорів змагалися на довгій дистанції. Нашу жіночу збірну представляли три учасниці, серед яких знову вдало виступила Марія Поліщук. Хоча все відносно. Марія показала 24 результат, але відставання від лідера склало 14 хвилин. Але все ж таки покращила позицію порівняно із попереднім стартом на спринті. Спортсменка Вінницької області Захарова Поліна сьогодні не стартувала.
Серед чоловіків результати не втішні. Найкращий із наших спортсменів Віталій Гичко показав 78 результат.

Офіційний сайт: JWOC2014

Офіційні результати: Жінки Чоловіки


22.07.2014 Спринт
Сьогодні стартував чемпіонат світу серед юніорів, що проходить в Болгарії. Команду збірної України сьогодні представляло 8 учасників. 4 юніорки та 4 юніори. Більші надії покладалися на наших дівчат. Вони сильно конкурували один з одним на відбіркових стартах. В хлопців юніорів було мало учасників в групах, тому на сильний результат після відборів розраховувати важко. Серед усіх спортсменів слід відзначити Марію Поліщук. Вона показала 25 результат. Всі інші українські учасники світової першості показали результат нижче 40 місця. Нашу область на чемпіонаті світу представляє Захарова Поліна, але на жаль тільки 42 місце. Сьогодні була спринтерська дистанція. Для жінок - 2,5км, для чоловіків - 3км. Попереду ще довга дистанція, середня і естафета. Побажаємо Поліні і всім нашим спортсменам успіху у цих важливих для них випробовуваннях.

Офіційний сайт: JWOC2014

Офіційні результати: Жінки Чоловіки



-->

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.