вівторок, 4 серпня 2015 р.

Чемпіонат світ зі спортивного орієнтування. Inverness, Scotland. 31 липня - 8 серпня 2015р.

ВІТАЄМО!!!

Вітаємо Надію Волинську із срібною медаллю чемпіонату світу зі спортивного орієнтування на спринтерській дистанції. Минулого року Наді не вистачило секунди, щоб потрапити в призи. Вона була четвертою. Вчора вона реалізувала свій потенціал. На своїй сторінці facebook.com Надія всім дякує за привітання і каже що хоче ще. Ось її дослівна цитата: "Спасибі всім-всім за вітання і вболівання! Це було супер! Хочу ше ))" Ну що ж, ми також дякуємо Надії за медаль срібного гатунку і будемо надіятись і тримати кулаки, щоб було ще. Успіхів на довгій дистанції!!!

05.08.2015

Наші хлопці сьогодні повторили минулорічний результат. Минулого року вони були також 11. Шкода, а хотілося б медалі, як в 2013 році. Можливо, не вистачило Павла Ушкварка. Чомусь він не виступає на чемпіонаті світу. А дівчата були 16. Залишилось відбігати довгу дистанцію. Бажаємо всім нашим спортсменам вдалого виступу.

Офіційні результати. Естафета.

04.08.2015

Сьогодні стартувала середня дистанція на чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування, що стартував в Шотландії. Наші хлопці вирішили не стартувати на спринтерській дистанції, мабуть, вирішили приберегти сили на середню, естафету і довгу. Але сьогодні медалей в збірній Україні не було. Хоча Надія Волинська і Олександр Кратов зайняли шосте місце. Надія програла лідеру трохи більше двох хвилин, а Олександр 45 секунд. Що ж це також хороший результат і близько пахло медаллю. Будемо надіятись на естафету і довгу дистанцію. Крім Олександра і Наді сьогодні також виступали Артем Панченко(37 місце), Руслан Глібов(дискваліфікація), Ольга Панченко(34 місце). Пітрімова Олена сьогодні не стартувала, мабуть, налаштовується на естафетні змагання.

Офіційні результати. Середня дистанція.

03.08.2015

Окремо слід сказати про спринт, який відбувся вчора. Про хлопців і Надію згадувалося вище. В кваліфікаційних змагання приймало участь троє наших спортсменок. Олена Пітрімова, Ольга Панченко і Надя Волинська. Олена Пітрімова не змогла пройти кваліфікацію і зайняла 21 місце в своїй групі. Надія Волинська під час відбору зайняла 5 місце, а Ольга Панченко 11 місце відповідно. В фіналі Надія була другою, а Ольга Панченко тридцятою.

Офіційні результати. Спринтерська дистанція.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.